donderdag 14 februari 2013

Ben weer met 10 vingers aanwezig....

Zo, tijd voor een update...:) De lessen in Middenmeer zijn bijna gedaan, over 3 weken de allerlaatste. Maar krijg ik het daar rustiger mee? Nee, want ik stort me gewoon in allerlei quilt avonturen.
Dinsdag avond krijg ik in Schagen les, alles op de naaimachine, en alles snijden, nou ik kan je vertellen dat dat een hele nieuwe dimensie is, geweldig!

Woensdag middag heb ik les in Hoorn, daar maken we een sampler. Dus ik gister voor het eerst daar op les geweest, ik bekijk de papieren en denk...oh een log cabin maken, leuk......
Ehh ja, en toen zat ik met grote ogen te kijken en een enorm vraagteken zweefde boven m'n hoofd want.....we kregen ruitjes spul (vlieseline?) voor ons neus, en daar moesten we de blokken op aftekenen tot we in het midden waren. Okay.....??
Dan het lapje erop, en de strook erbij, en op de verkeerde kant met naald en draad precies de lijn volgen.....ehh okay....??
Dan strijken, en een halve cm doorsnijden. Nou die snapte ik, de rest moest even heel goed bij me doordringen.
En die liniaal...en dat mes...daar moet ik me nog even heel goed in verdiepen, ook het liniaal en messenwerk in Schagen.

Dan doe ik ook nog eens mee met de online appliqueer lessen van Marianna, ook een behoorlijk project, wat ik met de hand doe.

Ja, tijd om achter de geraniums te zitten heb ik niet. Op mijn verjaardag begint in Hoorn nog een aparte appliqueer cursus (met de hand) waar ik me voor heb opgegeven, en in september heb ik me opgegeven voor een appliqueer cursus in Schagen (met de naaimachine), en eens even kijken wat de kippenquilt in Middenmeer voor iets is, en of ik dat nog ergens tussen kan proppen....:)

Goh, ik kan zelf amper het draadje meer volgen....van thuiszitmiep naar wegweesmiep:-)

1 opmerking:

  1. Heerlijk he, dat je altijd wat te doen hebt, en je houdt er nog iets moois van over ;)
    tot zaterdag !?

    BeantwoordenVerwijderen